Verzendbeleid

Verzendbeleid van Phoenix Hair Products

Bestelverwerking:
Alle bestellingen worden verwerkt binnen 0 tot 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelbevestiging per e-mail, met uitzondering van weekenden en feestdagen. U ontvangt een melding per e-mail wanneer uw bestelling is verzonden.

Controle van bestelstatus:
Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mailmelding van ons met een trackingnummer. Sta ons 72 uur toe voordat de trackinginformatie beschikbaar wordt. Als u uw bestelling niet binnen 7 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@phoenixhairproducts.nl met uw naam en bestelnummer.

Verzending en levering:
Bestellingen worden verzonden via DHL binnen Nederland en België. Verzendkosten bedragen €4,95 voor Nederland en €9,95 voor België. Bij bestellingen van meer dan €19,95 profiteert u van gratis verzending. DHL levert in België van maandag tot en met vrijdag en in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Let op: exacte levertijden kunnen variëren afhankelijk van pakketgrootte en afleveradres.

Besteld op:

  • Maandag vóór 15:00 uur = dinsdag in huis
  • Dinsdag vóór 15:00 uur = woensdag in huis
  • Woensdag vóór 15:00 uur = donderdag in huis
  • Donderdag vóór 15:00 uur = vrijdag in huis
  • Vrijdag vóór 15:00 uur = zaterdag in huis
  • Zaterdag & Zondag = dinsdag in huis


Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren vanwege onvoorziene omstandigheden bij de postvervoerder. Bestellingen uit België kunnen rekenen op 1 tot 2 dagen extra.

Klantenservice:
Indien u een beschadigd of verkeerd product heeft ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw bestelling. Dit kan inhouden dat we een vervangend product sturen, een terugbetaling regelen of een andere passende oplossing bieden, afhankelijk van de situatie.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via info@phoenixhairproducts.nl

Contact: