Retourbeleid

Retourbeleid van Phoenix Hair Products

Retourneren: Je hebt het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis te retourneren, met uitzondering van geheel gebruikte producten. Gezien het om cosmetica gaat, kunnen we volledig gebruikte producten niet retour nemen.

Retour Melden: Om een retour te melden, neem contact met ons op via info@phoenixhairproducts.nl of via Whatsapp Business. Voeg alsjeblieft je ordernummer toe, samen met informatie over het betreffende product.

Retourprocedure: Na annulering van je bestelling heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zorg ervoor dat het product wordt geretourneerd met alle bijgeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking.

Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het volledige orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.

Voor verdere vragen of assistentie met betrekking tot retourneren, aarzel niet om contact met ons op te nemen via info@phoenixhairproducts.nl of via Whatsapp Business.

Let op: Retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen niet worden geaccepteerd.

Contact: