Veelgestelde vragen.

Op zoek naar een antwoord op je vraag? Raadpleeg onze veelgestelde vragen! Staat jouw vraag er niet bij? Ga naar onze klantenservice.

Algemeen

Bestellingen geplaatst bij Phoenix Hair Products worden verzonden via DHL binnen Nederland en België. Verzendkosten bedragen €4,95 voor Nederland en €9,95 voor België. Bij bestellingen van meer dan €19,95 profiteer je van gratis verzending. DHL levert in België van maandag tot en met vrijdag en in Nederland van maandag tot en met zaterdag. Let op: exacte levertijden kunnen variëren afhankelijk van pakketgrootte en afleveradres.

Besteld op:

 • Maandag vóór 15:00 uur = dinsdag in huis
 • Dinsdag vóór 15:00 uur = woensdag in huis
 • Woensdag vóór 15:00 uur = donderdag in huis
 • Donderdag vóór 15:00 uur = vrijdag in huis
 • Vrijdag vóór 15:00 uur = zaterdag in huis
 • Zaterdag & Zondag = dinsdag in huis


Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren vanwege onvoorziene omstandigheden bij de postvervoerder. Bestellingen uit België kunnen rekenen op 1 tot 2 dagen extra.

Als je een beschadigd of verkeerd product hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via onze klantenservice. We zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je bestelling. Dit kan inhouden dat we een vervangend product sturen, een terugbetaling regelen of een andere passende oplossing bieden, afhankelijk van de situatie.

We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder Paypal, iDEAL, Bancontact, AMEX, Visa, Mastercard, Maestro, Apple Pay en Google Pay. Binnenkort voegen we ook achteraf betalen met Klarna toe aan onze opties.

Je hebt het recht om jouw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst gratis te retourneren, met uitzondering van geheel gebruikte producten. Gezien het om cosmetica gaat, kunnen we volledig gebruikte producten niet retour nemen.

Retour Melden:

Dat kan via info@phoenixhairproducts.nl of via Whatsapp Business. Voeg alsjeblieft je ordernummer toe, samen met informatie over het betreffende product.

Na annulering van je bestelling heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra we het geretourneerde product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het volledige orderbedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Zorg ervoor dat het product wordt geretourneerd met alle bijgeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking.

Zodra we jouw bestelling hebben verwerkt, ontvang je automatisch een verzendbevestiging op het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst. Je kunt de tracking van je pakket volgen via deze pagina van DHL. Als je geen verzendbevestiging hebt ontvangen, controleer dan je spammap of neem contact op met onze Klantenservice voor verdere assistentie.

Bij Phoenix Hair Products streven we ernaar om milieubewuste praktijken te hanteren. We verzenden onze producten in compacte verpakkingen en om ervoor te zorgen dat je bestelling veilig aankomt, gebruiken we Eco flow Opvulchips. Deze duurzame opvulchips bestaan uit 100% composteerbaar materiaal, waardoor ze vriendelijk zijn voor het milieu en geen schade aanrichten. Bovendien zijn veel van onze verpakkingen recyclebaar. We blijven ons inzetten om onze impact op het milieu te minimaliseren en streven ernaar om onze processen voortdurend te verbeteren in lijn met onze waarden van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Heb je nog suggesties of ideeën om onze duurzaamheidsinspanningen verder te verbeteren? We horen graag van je! Mail ons via info@phoenixhairproducts.nl met jouw feedback en suggesties. Samen kunnen we werken aan een groenere toekomst.

 • Kortingen zoals volume kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingscodes.
 • Er kan slechts één kortingscode per bestelling worden toegepast.
 • Kortingscodes zijn
  niet overdraagbaar en kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
 • Kortingen zijn alleen geldig gedurende de aangegeven periode en zijn niet achteraf van toepassing op eerder geplaatste bestellingen.
 • Eventuele restwaarde van een kortingscode komt te vervallen na gebruik en kan niet worden teruggevorderd.
 • Phoenix Hair Products behoudt zich het recht voor om kortingscodes op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of in te trekken.
 • In geval van misbruik of fraude met kortingscodes, behoudt Phoenix Hair Products zich het recht voor om de betreffende kortingen ongeldig te verklaren en/of de toegang tot kortingscodes te ontzeggen.

Over Phoenix

Ja, al onze producten zijn dierproefvrij. We hechten veel waarde aan dierenwelzijn en zijn trots om producten aan te bieden die niet op dieren zijn getest.

Ja, al onze producten zijn uniseks. In principe kan elk product door zowel mannen als vrouwen worden gebruikt!

Ja, onze producten zijn vrij van sulfaten en parabenen. Dit komt doordat we streven naar het aanbieden van hoogwaardige haarstyling/verzorgingsproducten die mild zijn voor zowel het haar als de hoofdhuid. Sulfaten kunnen het haar uitdrogen en irritatie veroorzaken, terwijl parabenen in verband worden gebracht met mogelijke gezondheidsrisico's. Door deze ingrediënten uit onze producten te vermijden, zorgen we voor een zachtere, meer natuurlijke benadering van haarverzorging die geschikt is voor een breed scala aan haartypes en gevoeligheden.

Ja, wij bieden een aantal vegan producten aan, waaronder onze Sea Salt Spray, Argan Olie Shampoo, Wax Stick en Baard Oliën. We zijn er trots op dat we deze producten kunnen aanbieden als onderdeel van ons assortiment, dat geschikt is voor mensen die de voorkeur geven aan veganistische haarverzorgingsproducten.

Onze producten worden geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten in Nederland, Engeland en China. Na jarenlang testen en onderzoek hebben we gezocht naar de beste producenten in verschillende delen van de wereld. We hebben uitgebreide inspanningen geleverd om ervoor te zorgen dat we samenwerken met leveranciers die voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Door deze zorgvuldige selectie kunnen we de beste samenstelling van ingrediënten en productiemethoden aanbieden, waardoor we producten van topkwaliteit kunnen leveren aan onze klanten.

Onze slogan, "Sky above us, earth below us, fire within us" weerspiegelt de diepgaande filosofie en de kracht van Phoenix Hair Products.

De "Sky above us" staat symbool voor de grenzeloze mogelijkheden en aspiraties die we koesteren. Net zoals de lucht boven ons ons inspireert om hoger te reiken, willen onze haar stylings/verzorgings producten je haar naar nieuwe hoogten tillen.

De "Earth below us" vertegenwoordigt de stevige basis waarop alles rust. Voor prachtig en goed gestyled haar is een sterke basis van essentieel belang. Onze producten zijn geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een gezonde hoofdhuid en sterk haar, en die de basis vormen voor een stralende uitstraling.

Tenslotte, "Fire within us" verwijst naar de passie en de innerlijke kracht die ons drijft. Net zoals vuur energie en vitaliteit symboliseert, willen we met onze producten de schoonheid en vitaliteit van je haar naar voren brengen. We geloven dat wanneer je onze haar-stylings producten gebruikt, je de kracht zult voelen om je haar te transformeren en vol vertrouwen te stralen.

Kortom, onze slogan weerspiegelt de aspiraties, de basis en de passie die Phoenix Hair Products in al zijn producten legt om je te helpen je haarstyling/verzorgingsdoelen te bereiken en je innerlijke vuur te laten branden.

Sky above us, Earth below us, Fire within us